En städfirma som syns

Vi är en städfirma som syns. Ett bevis på vår expertis är vår referenslista som vi mer än gärna delar med oss av. Våra städtjänster är många och omfattande. Vi kan utföra allt från enkla städ i små lägenheter till omfattande städningar i stora kontorsutrymmen. En av fördelarna med att anlita oss är att vi alltid arbetar med miljövänliga rengöringsmedel. Vi kan därför också erbjuda allergifria städtjänster.

Vi välkomnar alla frågor

Vi välkomnar alla typer av frågor och funderingar från dig som kund. Därför föreslår vi att vi träffas på vårt kontor innan du anlitar oss. På det sättet får du bekanta dig med vårt team samtidigt som du kan dela med dig av dina önskemål. Vi kommer gärna ut och besöker ditt hem eller kontor för att kunna skaffa oss en bättre idé om hur mycket arbete som behövs.

Vanligt förekommande frågor

Nedan ser du några av de vanligaste frågorna som vår städfirma får:

– Måste jag anlita er efter mötet på ert kontor?

Svar: Självklart inte! Det är du själv som bestämmer vilken städfirma du vill anlita.

– Vad kostar era tjänster?

Svar: Våra tjänster är skräddarsydda. Du kan betala per timme eller per uppdrag. Det är helt enkelt upp till dig. Kostnaden beror på omfattningen av städuppdraget, alltså på hur stort utrymmet som ska städas är och hur mycket tid som behöver läggas ner på det.

– Hur ofta kan jag få hjälp av er?

Svar: Du kan få hjälp av oss hur ofta du än behöver det. Vi kan komma en gång i veckan, flera gånger i veckan, en gång i månaden, flera gånger i månaden, eller vad du än föredrar. Vi anpassar oss alltid efter dina behov.